Utazás svájcba kisbusszal - Privattaxi - Privat taxi - Privát Taxi

Rólunk mondták

Ide várunk minden olyan élményt, pozitívumot vagy építő jellegű kritikát amit velünk tapasztaltatok meg. Számunkra fontos az utasok elégedettsége ezért próbáljuk mindig a legtöbbet és azt a legjobban kihozni.

Rólunk mondták

Jó utam volt, megnéztem két filmet, aludtam , félébredtem a magyar határon. Valóban, nagy kényelmes ülések! Köszi, Privattaxi

Barbiiikaa

Köszönöm a biztonságos és kényelmes utat Privattaxi! Bátran ajánlom mindenkinek , a kocsi valóban mindennel felszerelt, pont ahogyan azt említik a bemutatkozásban.

NinaN

Züric - Budapest, 11 óra, kényelmes, gyors, jó társaság. Lehet csak én vagyok kényes a társaságra, de nem mindegy, hogy egy sőrszagú, szakadék, vagy egy normális utas ül melletem. Ebben sem csalódtam, már harmadik alkalommal :) Köszönöm Privat Taxi, az utat!

Barbeee

Beszállás, Basel, 18:30 általam megadott címen, kiszállás Budapest, 06:45 saját címemen. Gyors, kényelmes, biztonságos utam volt. A privattaxi társaságot csak ajánlani tudom

Andrea Julia

A megjelölt helyen időben ott volt a kisbusz, az autó tiszta, igényes és kényelmes volt. Az út is rendben telt, biztonságban elértük az úti célunkat!"csak ajanlani tudom!

dorinaaa

Nagyon kellemes út volt.Marcell kedves udvarias megbizhato pontos.Köszönöm hogy veled utazhattam. Csak ajánlani tudom

Schmaargit

Pontosan időben indultunk és érkeztünk, minden a legnagyobb rendben ment

mokuci78

Privattaxi