Budapest private city tour with private car and driver - Privattaxi - Privat taxi - Privát Taxi

Svájc is fontolóra vette a burka betiltását

A jövőben Ausztria bünteti a nyilvános helyeken teljesen elfátyolozott személyeket. Svájc is komolyan fontolóra vette a dolgot. Októbertől a rendelet megszegése akár 150 eurójába is kerülhet annak az erényes muszlim nőnek, aki mégis a hagyományos viselet

Ausztria - Betiltották Osztrák Szomszédjaink a Burkát - Svájc is komolyan fontolóra vette

Erről az osztrák kormány, döntött mikor elfogadta az úgynevezett Burka- tilalmat (Burka-Verbot). Ahogy az már lenni szokott a törvény elfogadását heves bírálatok előztek meg.
A teljes testet takaró fátyol mellett, azon ruhadarabok nyilvános viselése is tilos, melyek a nők arcát elfedik. A rendelet, egy a beilleszkedést segíteni kívánó programnak a része, amit Ausztria csak az „ Integrationspakets”-nek, (integrációs csomag) ként említ. Több, idegenbarátnak meg nagy jóindulattal sem nevezhető, más rendelettel is próbálták a sógorok megfékezni az idegenáradatot, mint-például a Korán terjesztésének tiltásával, ami ugyan csak részese a csomagnak. Mitagadás, Julius Caesar is megmondta, amikor seregével átlépte a Rubicon-folyót Róma ellen vonultában, hogyha Rómában élsz, élj úgy mint a rómaiak.

Felbuzdulva a jó-példán és mintegy, egy a 2009 novemberi népszavazás eredményeként életbelépett minaretépítési tilalom kibővítéseként, Svájc komolyan fontolóra veszi az osztrák példát, mondhatni, most már mintát. A svájci lakosság akaratnyilvánító többsége a szavazáson úgy határozott, hogy megtiltja az országban új minaretek építését mar 2009. -ben és most a burkáról is hamarosan dönteni fognak.
Az ön utazásának kényelméről Svájc és Magyarország közt, oda-vissza, a Privattaxi.hu gondoskodik. Helyet a járatokra itt tudsz foglalni és az árakról meg idekattintva tudsz tájékozódni. 

Hozzászólások

admin 2017-05-26 10:55:58
Privattaxi | Privat Taxi - Köszönjük szépen a sok lájkot :)
Marcell Serbán 2017-05-25 13:38:12
Mindenki védekezik, minket meg nem jó szemmel néznek ... Az a baj, hogy minket állítanak félre a határokon, mondjuk Salzburgnal, vagy Hegyeshalomnál kifele, minket magyarokat, akik mindent megteszünk, hogy a migránsok ne jöjjenek be az országba és közben újfent minket köpködnek , még az Osztrákok is a nem europai politikánk miatt. Képmutatás felső fokon

Blog

Privattaxi