Budapest private city tour with private car and driver - Privattaxi - Privat taxi - Privát Taxi

Törölte a Svájc - Budapest járatait a British Airways

Az informatikai rendszerében keletkezett hiba miatt a szombati, Budapest, Zürich, Genf, Bern –t, az Egyesült Királysággal összekeötő járatokat törölte a British Airways. Ez sok más repülőjáratra is kihat.


Törölte a Svájc - Budapest járatait a British Airways Szombaton a brit légitársaság négy járatot tervezet Budapestre és tizenegyet, Svájci nagyvárosokba. A délelőtti járatok rendben megérkeztek, a délután érkezőket már nem indítják el.

Törölte A járatait Budapest Svájc a British Airways


Ugyancsak az informatikai rendszer hibájának köszönhetően a Londonba Budapestről 17.50-kor és 19.10-kor induló British Airways-gépek sem szállnak fel. Ugyancsak erre hivatkozva, a két londoni főrepülőterükről Heatrow és Gatvick sem indít járatokat este 6 óráig és arra kérte az utasokat, hogy mindenképpen ellenőrizzék, indul-e járatuk, mielőtt kimennének a repülőtérre. A cég kérte azt is, hogy Heathrow-ra és Gatwickre ha teheti senki ne menjen ki, mert óriási a felfordulás.

A nem kis kalamajkát okozó hiba a British Airways komplett informatikai hálózatát érinti, ezért számos más repülőtéren számtalan utas a Messengeren, Viberen, Facebookon és egyéb közösségi portálon arról számolt be, hogy órák óta ül elakadt repülőtereken repülőgépek fedélzetén. A pilóták, persze nem a valóságot közölték, az utasokkal,
hanem az utas-lista és a csomagok elkeveredésére fogták a dolgot.

Az évente 480 ezer - naponta átlagosan több mint 1300 - járat indítására és fogadását lebonyolító légikikötő működése a további napokban is bizonytalan lehet, ezért mindenki arra kérnek, hogy kérjen megerősítést, indulás előtt.

Az ön utazásának kényelméről Svájc és Magyarország közt, oda-vissza, a Privattaxi.hu gondoskodik. Helyet a járatokra itt tudsz foglalni és az árakról meg idekattintva tudsz tájékozódni. 


Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen ön az első!

Blog

Privattaxi