Budapest private city tour with private car and driver - Privattaxi - Privat taxi - Privát Taxi

Erotikus Munka Svájcban

Erotikus Munka Svájcban - Száz százalék megbízhatóság - legális - adózott bejelentett munka - garantált magas kereset, akár részmunkaidőben is főállás mellett - olvasd tovább mit veszíthetsz?

Nálunk nincs olyan hogy pénz nélkülmész haza !!!

Ha meguntad,hogy csak sóvárogva nézegesd a drága kirakatokat, de igazán még a havi számlákkifizetése is gondot okoz néha, adj magadnak egy esélyt! Azt is unod már, hogymindenki csak ígérget, és sohasem azt kapod, amire számítottál? Gyere, próbáldki magad nálunk és nem fogsz csalódni!

100% Legális munka!
100% Diszkréció!
100% Biztonság!
100% Rugalmas időbeosztás, mert mitudjuk, hogy az idő pénz!
100% Valós tájékoztatás, mert miálljuk, a szavunkat!

50% leadó és nincs más kiadás!

Az adót mi fizetjük utánad!

Ha úgy döntesz, hogy velünk dolgozol, fotóid weboldalunkon, csak Svájc ésNémetországból érhetők el, így nem kell aggódnod az itthoniak miatt.


Csinálhatodteljes munkaidőben 1-2-3 hetes kintléttel

10 éve vagyunk jelen Basel erotikus palettáján. Ez időalatt közel ezer törzsvendég bizalmát mondhatjuk magunkénak. Ez a szám naprólnapra nő, ahogy az igény is, hogy minél diszkrétebben, személyre szabottabban,tudjuk kiszolgálni őket.
A német vagy egy idegen nyelv ismerete, természetesen előny, de nemkövetelmény, mert recepciósunk telefonon mindent lebeszél. Helyi kísérőd istöbb nyelven segíti munkád, ha szükség van rá. Egy adott címre való eljutásodbanis Ő segít, becsenget, megvár, majd visszahozz, így mindvégig biztonságbanérezheted magad.


Csinálhatodakár részmunkaidőben a meglévő állásod mellett, anélkül, hogy, a környezetedbarmit is sejtene.

Hogyan is működik ez? Fent vagy az oldalunkon, amitGarantáltan nem láthatnak az otthoniak, és a profilképeden megjelenik egy 24,vagy 72 órás megkülönböztető matrica, ami tudtára adja a látogatónak, hogynálad, egy vagy három nappal korábban kell időpontot egyeztetni.

A 24órás termineket azoknak ajánljuk, akik már eleve kint vannak Svájcban és egy adotthelyen már dolgoznak, de fent vannak nálunk is az oldalon és igény esetén egynappal hamarabb tudod, hogy másnap csinálj magadnak egy kis szabadidőt…Természetesen az oda és visszajutásodban segítunk. Egy főnök sem fog azért hőbörögni, ha azt mondod,másnap szükséged van pár szabad órára.

A 72órás termineket azoknak ajánljuk, akik otthonról szeretnék kiegészíteni a keresetüketcivil foglalkozás mellett egy-egy hosszabb 1-2-3 napos terminnel, természetesena megfelelő összegért, ami megéri, hogy ki gyere. Ezekre a terminekre magaselőleget szoktunk kérni vendégeinktől, így kizárt a lyukra-futás…

Érdeklődni a +3670 619 4649 -es számon, Mobil, Viber vagy WhatsApp -on.Jelentkezni, meg ezt a nyomtatványt kitöltve tudsz: JelentkezésiLap 
A weboldal https://www.baselescort.com csak Svájc, Ausztria, Németország és Franciaországból elérhető! 

Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen ön az első!

Blog

Privattaxi