Budapest private city tour with private car and driver - Privattaxi - Privat taxi - Privát Taxi

Budapest - Zürich - Privattaxi beszámoló

Ha Zürichben járok legtöbbször a Hauptbahnhof ( Főpályaudvar ) a cél, vagy a bahnhofstrasse, ahol, bank, ékszerbolt, bank, ékszerbolt, luxus butikok tömkelege, bank jönnek egymás után sorrendbe. Az áruházak aljában a felső tízezer gasztro igénye látszik b

Minden esetre Ha autóval, kisbusszal utazunk Zürichbe, azzal érdemes számolni,hogy ha egy Hautbahnhof, vagy bármilyen más belvárosi helyet adunk meg, mintvégcél, vagy beszállási cím, az plusz másfél órát jelent be és ki a városból,ugyanis forgalom az van, a nap bármely szakában, 50.-es tábla, úton útfélen.Távolságok is vannak városon belül, traffipax készülékek szinte minden sarkonés folyamatos útlezárások, építési munkálatok, nehezítik az autósok életét,pláne azokét, akik időre mennek egy-egy utasért. Azzal is számolni kell, hogy a Zürich várasának bennszülött autósai, nem tartoznak a legudvariasabbkategóriába és bizony ők ráérnek.Viszont, hogy ne csak az árnyas oldaláról írjak ennek az amúgy gyönyörűtörténelmi városnak, nem szabad megfeledkeznünk, Church of Our Lady templomról,ahogy a Botanical Garden of the University of Zürich – Az egyetemi botanikuskertről sem, mert sok és párját ritkító látogatni valót rejt önmagában. AZürichi Opera, Zürich Opera House, meg egyenesen párját ritkítja, úgy, patina,akusztika és exkluzivitás terén egyaránt.

Ha kedvet kaptál egy kiruccanásra és ki szeretnéd húzni Zürich városát abakancslistádról, kattints a Helyfoglalás -Kisbusz Járatra hivatkozásra és máris egy lépésselközelebb kerültél célodhoz.Hogy mindezt mennyiből úszod meg? Kattints az Árak hivatkozásra és rögtön megtudod.

Hozzászólások

admin 2017-05-11 14:19:14
Nagyon szépen köszönjuk a sok Like -ot, megosztást :)

Blog

Privattaxi