Budapest private city tour with private car and driver - Privattaxi - Privat taxi - Privát Taxi

Budapest Basel ( Bázel ) Kisbusz Tapasztalatok

Első sorban szeretném leszögezni, hogy nincs direkt vonatjárat Budapest és Basel, Svájc közt. Minimum egy átszállás van Zürich ( hauptbahnhof ) főpályaudvarán. Ha viszont a legolcsóbb megoldást választjuk, akkor bizony Salzburg ( Ausztria )–ban is át kell

A Budapest Basel ( Bázel ) útvonalat a leg költséghatékonyabban kisbusz segítségével lehet megtenni. Persze akad, aki azt mondja, hogy: - na és a repülő?
Ha hetekkel előre tudom és van is rá pénzem még akkor, semmi gond, viszont a csomagkorlát brutális. Amit behoztunk a réven elmegy a vámon, szokták mondani, ugyanis irreálisan magas árat számolnak fel a plusz csomagért. A jegy ára csak egy közepes méretű bőröndöt foglal magában, azt is, ha lehet csak könnyű selyem holmival töltve, mert nem haladhatja meg a 12 kg.-ot.

Nos, nézzük meg, hogy is néz ki az emlegetett Budapest Basel ( Svájc ) Kisbusz járat. Minden Kedd este 20:00 és vasárnap reggel 07:00 órakor indulnak járataink a következő útvonalon:
Budapest, Tatabánya, Győr, Hegyeshalom, Bécs, Salzburg, München, Memmingen, Lindau, Bregenz, Lustenau ami a svájci határt jelenti. Innen Rorschach, Sankt Gallen, Gossau, Will, Zürich, Neuenhof, Baden és végül Basel ( Bázel ). Ezek a városok nem feltétlen megállók, tehát nem úgy kell elképzelni, hogy mindenhol megállunk. Nem, fennemlített városok csupán lehetséges megállóhelyek, ha valaki oda vagy a közelébe szeretne utazni. Annak érdekében, hogy ne hatvanhat megállóval nyújtsuk az amúgy sem rövid utat, megpróbálunk minél kevesebb kitérős, megállós címeket felvenni. Ez azt jelenti, hogy általában és optimális esetben, Budapest Basel ( Bázel ) távolságot 11-12 óra alatt szoktuk teljesíteni. Az idő mérlegelésénél, hogy hosszú vagy sem vegyük figyelembe a fokozott határellenőrzést, ami sajnos egy ideje az osztrák német határon fokozottan jelen van, a sok útépítés miatt 80.-as sebességkorlátozást. Néha valakinek szükségletei miatt meg is kell állni egy-egy pihenőnél és ha valakit kiteszünk Basel ( Bázel előtt ) ha csak kis időre is meg kell állni. Ezek mind viszik az időt. Aki tapasztalt kisbusz utazó, tudja, hogy az említett idő nagyon jónak számít. Így már nem is olyan sok az a 11-12 óra arra az 1140 kilométeres távra. 

Budapest Basel ( Bázel ) Kisbusz

Kisbusz Járatainkon rendszeresítettük az ingyenes Wi-Fi szolgáltatásunkat. Kispárnát, plédet kínálunk utasainknak, valamint telefon töltési lehetőséget biztosítunk mindenkinek. Minden kilenc személyes járatunkon van nagyképernyős TV, lehet akár hozott anyagból, vagy saját kínálatunkból filmeket nézni. Minden ülés teljes értékű, fotelszerű, nagy kényelmes, külön-külön állítható, donthető.    

Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen ön az első!

Blog

Privattaxi